Småpeiderflokken

Småspeiderne (eller flokken som de også blir kallt) er speidere på 8 og 9 år (3-4 klasse). Småspeiderne driver med aktiviteter som skal lære dem å kunne greie seg selv etter hvert som de klatrer igjennom trinnene i speideren.

Synes du det er kjedelig å være inne? Vil du heller være ute og leke? Da burde du bli med i småspeideren. Småspeidere synes også det er kjedelig å være inne. Eventyrene og alt det morsomme er jo ute! Småspeidere er mye ute, leker og drar på utflukter. Småspeiderne er ofte ute i det fri istedenfor å være inne på møtene deres. Mange småspeidere synes utfluktene er det beste ved å være speider.

Har du lyst til å leke og stadig finne på nye sprell bør du bli med i småspeideren. Er du i tillegg glad i å være ute og synes det er stas å reise på tur kommer du til å stortrives.

Småspeidernes farge er gul. Dette er gjennomgående for alle aktiviteter og det synligjøres bl.a. i terminlista (alle småspeideraktiviteter er gule) og i enhetsmerket som skal sitte bak på speiderskjerfet.

 

Utskrift E-post

Nyheter fra småspeiderne

Kommende aktiviteter for flokken

Copyright © 2003 - 2017

Aktiv speiding siden 1925!