Våre turer

1. Skoger drar på mange forskjellige turer i løpet av året. Vi prøver å utforske nye steder så ofte som mulig, men noen ganger er det naturlig å bruke velkjente steder også. Det er noen turer i løpet av året som har blitt fast inventar på terminlista.

For noen som ikke kjenner så godt til speideren på forhånd kan det være vanskelig å forstå hva man egentlig legger i uttrykket "Troppsbanner" eller "JOTI/JOTA". Vi har derfor laget en oversikt over de faste turene våre og hva man kan forvente skal skje på disse utfluktene.


Troppsbanner

Dette er en intern konkuranse mellom patruljene i troppen. Man behøver ikke være flink i alt og man trenger heller ikke spesiell speidererfaring for å være med.  

Følgende oppgaver kan bli gitt:

  • Orientering
  • Praktisk oppgave
  • Hemmelig oppgave
  • Woodcraft
  • Primitiv matlaging

 


Kretsbanner

Kretsbannerkonkurransen går ut på det samme som Troppsbannerkonkurransen, men her må man konkurere mot speidere fra andre grupper i kretsen (Nedre Buskerud Krets) som også er delt inn i patruljer. De patruljene som kommer på de 3 første plassene får dra på NM i speiding hvor man konkurerer mot speidere fra hele Norge.

Kan også anbefale hytter:
http://www.sggn.no/index.php?page=kvernmoen2

Copyright © 2003 - 2017

Aktiv speiding siden 1925!